De Nunspeetse Wolventrail

De Nunspeetse Wolventrail, georganiseerd door de Veluwse Vereniging Running Nunspeet, is een unieke trailrun die plaatsvindt op 19 oktober 2024. De deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van 7,5 km of 15 km. Beide afstanden zijn met pijlen en linten gemarkeerd en kenmerken zich door prachtige afwisselende natuur (kernwoorden; singletracks, heide, bos, vennen, glooiingen, zandverstuiving). We streven naar een gezellige, ontspannen, sportieve sfeer in een prachtige omgeving, waarbij genieten belangrijker is dan de tijd / het winnen. 

Het parcours van zowel de 7,5 km als de 15 km gaat over één ronde. De ronde start en eindigt bij het strandpaviljoen van het recreatiegebied Zandenplas. 

Het terrein ligt op loopafstand van het NS station Nunspeet. Er kan worden geparkeerd bij het Veluwetransferium Nunspeet (nabij het NS station), op het parkeerterrein van Leisurelands / Zandenplas en bij het Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh. Let op: Tegen onjuist parkeren wordt streng opgetreden. 

De deelnemers kunnen zich via inschrijven.nl inschrijven voor de 7,5 km of 15 km. Er is geen mogelijkheid tot na-inschrijving.

Deelname is geheel op eigen risico en deelnemers gaan akkoord met het gebruik van foto's en video's waarop zij mogelijk te zien zijn. De organisatie is niet verantwoordelijk voor persoonlijke kosten in het geval van afgelasting door overmacht. 

Nunspeetse Wolventrail

-Datum: 19 oktober 2024 
-Start: 11:00 uur 
-Afstand: 7,5 of 15 km 
-Locatie: Recreatiegebied Zandenplas / Eperweg, 8071 AW Nunspeet 
-Inschrijfgeld: 7,5 km - € 10,- / 15 km - € 15,- 
-Ophalen startnummer: 9:30 u - 10:45 u bij wedstrijdsecretariaat 
-Herinneringsmedaille 

Er is onderweg één waterpost. Bij de waterpost worden geen bekers verstrekt. Neem dus je eigen drinksysteem / drinkcup mee.

Vorige
Vorige

Inloopspreekuur (sport)podotherapeut

Volgende
Volgende

Bootcamp 7 september